Mijn liefde voor Water

Toen ik nog in Amsterdam woonde begon mijn liefde voor water. Het water daar smaakte echt niet lekker en ik toen liet bijzondere flessen uit bijvoorbeeld Slovenië komen om te drinken. In die tijd kwam ik ook in aanraking met Kangenwater en dit water heeft mijn hart meteen gestolen!

Via een apparaat op de kraan wordt jouw kraanwater gefilterd en doormiddel van beweging getransformeerd in bergwater. Zacht en licht water dat direct kan worden opgenomen in de cellen.

De eerste periode merkte ik vooral heel veel verbetering in huid en mijn haar werd veel sterker en glanzender. Daarnaast merkte ik snel dat ik veel makkelijker op kon staan en ik veel alerter en helderder was gedurende de dag. Nog steeds houd ik van het gevoel in de ochtend na een vol glas Kangenwater, het maakt me wakker! Kangen betekent in het Japans “terug naar de bron” en dit water staat aan de basis van mijn liefde voor water, want wow, er is zoveel mogelijk om kraanwater te veranderen in gezond, vitaal en zuiver water!

 

Queen of Water

Enige tijd later kwam ik op het idee kwam om zelf een waterproduct te ontwikkelen dat kraanwater simpel en snel transformeert in lekker water. Dit is de Queen of Water geworden. Het combineert mijn liefde voor kristallen, spiritualiteit en water. De Queen of Water is een sterke glazen waterfles met onderin een ruimte voor kristallen. Deze kristallen geven het water een lichte en heerlijk zachte smaak. In het oude Griekenland en Egypte wisten ze het eigenlijk al. Men herkende toen al de krachtige en fysische eigenschappen van kristallen. Men gebruikte deze kristallen duizenden jaren geleden al om het water te vitaliseren en het zo op deze manier de bijzondere kristalenergie mee te geven. Op deze manier krijgt het water de herinnering van prachtig stromend water. Kristalhelder water dat natuurlijk ontstaat door stroming langs rivieren en langs allerlei mineralen.

Door jouw eigen drinkwater te “infusen” met kristallen ontstaat dit prachtige kristalheldere water met een zachte, ronde en lichte smaak. Je proeft het verschil! Daarbij heeft ieder steen weer een andere frequentie, een andere werking op jouw water. Zo kun je eindeloos variëren.

Rozenkwarts is bijvoorbeeld de steen van het hart en de liefde. Deze steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Deze eigenschappen kun je dus ook  toevoegen aan jouw drinkwater.

Bergkristal versnelt bewustzijnsontwikkeling en veel mensen ervaren meer helderheid bij het gebruik van deze steen. Ook herstelt deze steen de energievelden van de aura en zuivert de chakra’s.

Masaru Emoto

Masaru Emoto, een Japanse wetenschapper is een absolute inspiratiebron voor al mijn waterwerk en lezingen die ik geef. Hij heeft watermonsters ingevroren die van tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek. Daarna maakte hij foto’s van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beïnvloedde watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen. Fascinerend vind ik dit! Aangezien de wereld en ook wijzelf voor ruim zeventig procent uit water bestaan is er nog zoveel te ontdekken op het vlak van water.

Masaru Emoto, helaas een aantal jaren geleden overleden, heeft ons zoveel inspirerende en baanbrekende ontdekkingen achtergelaten! Zijn ontdekkingen staan aan de wieg van een nieuw tijdperk over water. Zelf zegt hij nog maar een topje van de ijsberg te hebben ontdekt van wat er nog meer allemaal over water te ontdekken is.

Bedenk je maar eens dat water opstijgt, daalt, bevriest en weer smelt. Regen, condens, ijs en wolken. Water circuleert. Al miljoenen jaren lang! Water is zo oud als de planeet en het water dat jij nu drinkt is net zo oud.

Water is niet gewoon water, het verandert telkens en ook jij kunt de kwaliteit van jouw water, kraanwater of lichaam beïnvloeden!