Watertalks voor bedrijven en particulieren

Wil jij weten wat nu echt het verschil is tussen verschillende soorten water? Wat het nu echt doet voor jouw lichaam en leven? Aangezien de wereld en wijzelf voor zeventig procent uit water bestaan, hebben we met de eigenschap van water de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstelligen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief en mondiaal niveau. 

Een Watertalk is een levendige presentatie vol inzicht en proefjes met water. Wat is bijvoorbeeld de invloed van jouw gedachten op water? En wist je dat jouw lichaam voor ruim 70% uit water bestaat? Welke invloed heeft dit op jou? We zullen gaan kijken naar de verschillende manieren om water te veranderen en we kijken naar waterkristallen en wat er gebeurt als deze onder invloed staan van bijvoorbeeld muziek en woorden. (Masaru Emoto).

Vind je het leuk om de Watertalk binnen jouw organisatie in te zetten in het kader van bijvoorbeeld vitaliteit? Klik dan hier.

Laat je verwonderen in deze interactieve presentatie vol verassingen en aha momenten!

Mijn Missie

Mijn missie is om een nieuwe golf van bewustzijn over water de wereld in te brengen en daarbij zoveel mogelijk mensen te inspireren met de oneindige mogelijkheden die water kan brengen.

Ik ben Elenoor en ik ben super geïnteresseerd in alles wat met bewustzijn en de nieuwe wereld te maken heeft. Én ik heb een liefde voor water!