Water is leven

Sinds ik me kan herinneren ben ik op zoek naar de meest bijzondere dingen op het vlak van innovatie en gezondheid. Waarbij ik al snel bij water terechtkwam. Een innerlijk drive kun je het noemen! Want er moest toch meer mogelijk zijn dan het kraanwater dat ik op dat moment dronk? Water is toch niet allemaal hetzelfde? Hier begon mijn zoektocht!

Ik ben verschillende soorten water gaan uitproberen, wilde altijd het nieuwste van het nieuwste weten en bestelde water- overal vandaan- om het verschil te zien. Ik merkte dat, of ik mijn water nu beïnvloedde met edelstenen, speciale woorden of beweging, ik mij steeds beter en vitaler begon te voelen!

Masaru Emoto is een enorme inspiratiebron voor me. Zijn onderzoeken naar de kracht van woorden op waterkristallen is ongelofelijk mooi. Er zijn verschillende manieren om de structuur van water te veranderen. Zelf ben ik gaan experimenten met water en woorden en water en muziek.. Een nieuwe wereld ging voor mij open en mijn liefde voor water deel ik graag met jullie allemaal.

Water is te veranderen en te programmeren. De kracht van woorden op ons water is ongelofelijk groot en besef je dat jouw lichaam voor ruim 70% uit water bestaat..

Mijn liefde voor zowel woorden als water kan ik op deze manier combineren in het werk wat ik doe en het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te mogen inspireren met de oneindige mogelijkheden die water kan bieden, zowel voor ons lichaam als de planeet!

Inspiratiebron

Dhr Emoto is in het hele proces van de creatie van WoW een enorme inspiratiebron voor me geweest. Zijn onderzoeken naar de kracht van woorden op waterkristallen is ongelofelijk mooi. Zijn onderzoeken staan aan de basis van mijn werk. Mijn liefde voor woorden en water kan op deze manier combineren in het werk wat ik doe en het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te mogen inspireren met de oneindige mogelijkheden van water.

Mijn missie

Mijn missie is om een nieuwe golf van bewustzijn over water de wereld in te brengen en daarbij zoveel mogelijk te inspireren met de oneindige mogelijkheden die water kan brengen.

Ik ben Elenoor. Ik schrijf graag en ik ben super geïnteresseerd in alles wat met bewustzijn en de nieuwe wereld te maken heeft. Én ik heb een liefde voor water!