Kangenwater

KANGENWATER

Terug naar de bron

 

Vitaal water

Stel je eens voor dat je water drinkt dat zo licht is dat het niet op je maag blijft liggen en dat direct wordt opgenomen in je lichaam. De Kangenwater machines laten het kraanwater eerst door een filter gaan en daarna door middel van ionisatie bewegen in de machine voor een licht en heerlijk effect. Het bergwater wordt als het water gesimuleerd. Water hoort namelijk te bewegen, dan gaat het leven! Nét als in de natuur..

Geioniseerd Water

Kangenwater is echt mijn favoriete gefilterde en geïoniseerde water! Het heeft mij zoveel gebracht. Onder andere een zachtere en een meer egale huid en glanzend haar. Daarnaast  is het gewoon heel erg lekker en ik voelde al snel veel meer energie.

Rijk aan Anti Oxidanten

Kangenwater® is rijk aan antioxidanten, is gezond water voor het revitaliseren van cellen en is een gezond alternatief voor regulier kraan- en flessenwater.  Je kunt nu jouw eigen gezonde, alkalische, antioxidante water maken dat rijk is aan mineralen en gezuiverd is van verontreinigingen. Jouw eigen water

Water is de belangrijkste stof in de wereld!

Het op dagelijkse basis drinken van voldoende water is van vitaal belang voor onze gezondheid. Water vervoert voedingsstoffen naar de cellen, helpt bij de spijsvertering, spoelt gifstoffen weg, helpt hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies of het behouden van een bepaald gewicht. Onze lichamen bestaan tot 75% uit water en goed gehydrateerd blijven is van cruciaal belang voor onze optimale gezondheid en overleving.

Kangen Water® is rijk aan antioxidanten, is gezond water voor het revitaliseren van cellen en is een gezond alternatief voor regulier kraan- en flessenwater.

Duurzaam leven met Kangenwater

Informatie over de verschillende apparaten vind je hieronder: