Een shoutout naar het water dat in mijn persoonlijke leven zo’n belangrijke rol speelt, namelijk Kangenwater!
💦💦
Kangenwater is een van mijn favoriete drinkwaters en heeft mijn hart gestolen. Ik drink het nu zo’n 4 jaar en ik heb zoveel verschil gemerkt in deze 4 jaar. En nog steeds elke dag ben ik blij het te drinken. De eerste periode merkte ik vooral heel veel verbetering in huid en mijn haar werd veel sterker en glanzender.
Daarnaast merkte ik snel dat ik veel makkelijker op kon staan en ik veel alerter en helderder was gedurende de dag. Nog steeds houd ik van het gevoel in de ochtend na een vol glas kangenwater, het maakt me wakker! Het Kangenwater is zo licht dat het snel door de hersenen wordt opgenomen, dit verklaart dit gevoel! En ja, ik drink nog steeds koffie haha. Want dat vind ik ook heerlijk.
‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm. Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’ op unieke locaties. Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een vitaler leven. De Hunza’s uit Noord Pakistan hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Uit onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke structuur en samenstelling heeft en dat juist dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor het lange en gezonde leven van deze mensen.

Dit bijzondere geioniseerde water is een een nagebootst natuurproduct dat juist die bijzondere eigenschappen bevat. De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van gletsjerwater zijn:

 

  • Antioxiderend (-ORP)
  • Micro geclusterd
  • Alkalisch.

Kangenwater is water dat leeft! Het is vitaal water. Dit komt omdat het water beweegt in de machine. Net als in de natuur! Dit maakt het water heerlijk licht en zacht. Het wordt direct opgenomen in de cellen wat maakt dat de meeste mensen zich direct beter voelen na het drinken van dit bijzondere water.

Nog meer informatie vind je in dit filmpje waarin we een testimonial geven over Kangenwater.