In het oude Griekenland en in het oude Egypte wisten ze het eigenlijk al. Men herkende toen al de krachtige en fysische eigenschappen van edelstenen. Men gebruikte deze edelstenen duizenden jaren geleden al om het water te vitaliseren en het zo op deze manier de bijzondere kristalenergie mee te geven.

Op deze manier krijgt het water de herinnering van prachtig stromend water. Kristal helder water dat natuurlijk ontstaat door stroming  langs rivieren en langs allerlei mineralen

Door jouw eigen drinkwater te “infusen” met edelstenen ontstaat dit prachtige kristalheldere water. Jouw kraanwater gaat zo smaken naar bronwater. Met een zachte, ronde en lichte smaak. Je proeft het verschil!

Daarbij heeft ieder edelsteen weer een andere frequentie, een andere werking op jouw water. Zo kun je eindeloos variëren.

Rozenkwarts is bijvoorbeeld de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Deze eigenschappen kun je dus ook  toevoegen aan jouw drinkwater. 

Ook bergkristal is een prachtige steen om toe te voegen aan water. Het is een krachtige spirituele steen met een hoge trilling. Bergkristal versnelt bewustzijnsontwikkeling en veel mensen ervaren meer helderheid bij het gebruik van deze steen. Ook herstelt deze steen de energievelden van de aura en zuivert de chakra’s.

Ook als de stenen niet direct het water raken, nemen ze nog steeds de frequentie en werking op van de stenen. Zo kun je veilig en stijlvol jouw edelsteenwater overal mee naar toenemen. Daarnaast kun je telkens weer nieuwe kristallen toevoegen, wanneer dat zo voor je voelt. Wij hebben een speciale fles ontwikkelt waarbij dit mogelijk is. De Queen of Water- Crystal Water Bottle.

Ook kun je natuurlijk zelf edelstenen aan jouw water toevoegen, zonder een fles. Zorg dan wel dat je de stenen eerst goed afspoelt en reinigt. Let ook op dat niet iedere steen geschikt is om zomaar in je water te doen. Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist zijn perfecte stenen. Ook tezamen vormen ze een topduo, de zogeheten kristalwaterformule de “gouden driehoek”.

De combinatie van amethist, bergkristal en rozenkwarts zorgt voor een optimale flow van energie.