Welkom in onze b2b sectie!

Wholesale, relatiegeschenken en meer!

QUEEN OF WATER – LUXURY CRYSTAL WATER BOTTLE

Het verkopen van de Queen of Water-fles met rozenkwarts in een schoonheidssalon kan verschillende voordelen bieden, die zowel aansluiten bij de wellness- als de schoonheidsaspecten van de salon. Hier zijn enkele redenen waarom deze fles een waardevolle aanvulling zou zijn:

Hydratatie voor Stralende Huid:
De Queen of Water met rozenkwarts zorgt niet alleen voor hydratatie, maar het water wordt ook verrijkt met de positieve energie van de kristallen. Goede hydratatie is essentieel voor een stralende en gezonde huid.

Verbinding met Wellness en Zelfliefde:
Rozenkwarts staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en verbondenheid met liefde en zelfacceptatie. Door deze fles te verkopen, creëert de schoonheidssalon een verbinding tussen uiterlijke verzorging en innerlijke welzijn, waardoor klanten zich verzorgd en geliefd voelen.

Complementair aan Behandelingen:
In combinatie met schoonheidsbehandelingen kan de Queen of Water een extra laag van ontspanning en luxe toevoegen. Bijvoorbeeld, na een verkwikkende gezichtsbehandeling kan het aanbieden van gekoeld water uit de Queen of Water een verfrissende afsluiting zijn.

Versterking van Merkwaarde:
Als de schoonheidssalon een focus heeft op holistische zorg en welzijn, past de Queen of Water perfect bij deze merkwaarden. Het benadrukt het streven naar schoonheid van binnenuit en ondersteunt een holistische benadering van zelfverzorging.

Door de Queen of Water met rozenkwarts in de schoonheidssalon aan te bieden, kan de salon zich onderscheiden, een holistische benadering van schoonheid benadrukken en klanten een unieke en luxe ervaring bieden.

zacht en licht water

In de basis van de fles rusten 150 gram hoogwaardige rozenkwartskristallen. De interactie tussen kraanwater en de vibraties van deze kristallen transformeert gewoon kraanwater in een heerlijke, lichte en zachte elixir. Het resultaat? Water dat niet alleen verfrissend is, maar doordrenkt is met de positieve eigenschappen van rozenkwarts.

Het drinken van voldoende water is van vitaal belang voor een gezonde huid, en de Queen of Water met rozenkwarts voegt daar een unieke dimensie aan toe. Hier zijn enkele redenen waarom voldoende water drinken belangrijk is voor de huid, en hoe de Queen of Water dit kan optimaliseren:

  1. Hydratatie van de Huid:

   – Water is essentieel voor het behoud van de vochtbalans in je lichaam, inclusief je huid. Een goed gehydrateerde huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit.

  1. Verwijdering van Toxines:

   – Voldoende water drinken helpt bij het spoelen van gifstoffen uit je lichaam. Dit heeft een positief effect op de helderheid en zuiverheid van je huid, waardoor het er stralend uitziet.

  1. Celregeneratie:

   – Water speelt een cruciale rol bij de celregeneratie. Het helpt bij het vernieuwen van huidcellen, wat bijdraagt aan een gezonde, jeugdige uitstraling.

  1. Elasticiteit van de Huid:

   – Voldoende hydratatie ondersteunt de elasticiteit van de huid. Een goed gehydrateerde huid is minder vatbaar voor tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

  1. Kalmerende Eigenschappen van Rozenkwarts:

   – De toevoeging van rozenkwarts aan de Queen of Water brengt extra voordelen met zich mee. Rozenkwarts staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, zowel op emotioneel als fysiek niveau. Het kan een gevoel van welzijn bevorderen en stress verminderen, wat indirect gunstig is voor de gezondheid van de huid.

  1. Positieve Energie:

   – De trillingen van de rozenkwartskristallen kunnen positieve energie toevoegen aan het water. Het idee is dat het drinken van dit ‘geladen’ water niet alleen een fysieke, maar ook een energetische boost geeft.

  1. Een Ritueel van Zelfliefde:

   – Het gebruik van de Queen of Water met rozenkwarts kan ook dienen als een ritueel van zelfliefde. Het bewust nemen van de tijd om goed voor jezelf te zorgen, inclusief voldoende water drinken, draagt bij aan een positieve mindset en welzijn.

Kortom, de Queen of Water met rozenkwarts combineert de praktische voordelen van voldoende water drinken met de energetische en kalmerende eigenschappen van rozenkwarts, wat resulteert in een unieke en verrijkende ervaring voor zowel lichaam als geest.

Een visueel genot

Niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een visueel genot. De kristallen maken van deze fles een absolute eyecatcher, terwijl het zachte, kalmerende effect van de rozenkwarts een gevoel van rust en welzijn bevordert.

Luxe verpakking

Elke Queen of Water wordt geleverd met de zorgvuldig geselecteerde rozenkwarts en een luxe velvet zakje, verpakt in een prachtige witte koker. Het is niet alleen een fles; het is een ervaring, een geschenk doordrenkt met schoonheid en positiviteit.

B2B @ WORLD OF WATER & QUEEN OF WATER

Onze B2B-aankopen zijn beschikbaar per doos van 10 of 20 stuks.

Ontdek de mogelijkheden van het toevoegen van een persoonlijke boodschap met onze Message in a Bottle-optie.

Alle B2B prijsvermeldingen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW.

Geef meer dan een behandeling; geef een ervaring.

Ontvang bij 20 Queens onze Queen of Wellnessfles met extra rozenkwarts en behandeling cadeau. Zo geef je een rustgevende rozenkwarts massage, harmoniseer lichaam en geest, en hydrateer van binnenuit met de exclusieve Queen of Water.

GET MORE PERSONAL

MESSAGE IN A BOTTLE

Voeg jouw Message in a Bottle toe op prachtig parelmoer papier om in of bij elke fles toe te voegen.

Blanco Message kaartjes

Enkel ‘Message in a Bottle’ op de voorkant met lege achterkant om zelf te beschrijven.

SPECIALE WENSEN?

We overleggen graag met jou!

Email ons gerust

sales@worldofwater.nl

Water is zo belangrijk, water is leven

Jouw lichaam bestaat voor 70% uit water. World of Water is er voor iedereen die:

Geïnteresseerd is in zowel de bewuste- als het onderbewuste kracht van energie op ons drinkwater, lichaam en leven

Wil weten welke manieren er zijn om water te veranderen

Klaar is met de plastic soup

Voelt en ziet dat er meer mogelijk is met water dan we dagelijks krijgen voorgeschoteld in onze inbox en media.

Mijn missie

Mijn missie is om een nieuwe golf van bewustzijn over water de wereld in te brengen en daarbij zoveel mogelijk mensen te inspireren met de oneindige mogelijkheden die water kan brengen.

Ik ben Elenoor. Ik schrijf graag en ik ben super geïnteresseerd in alles wat met bewustzijn en de nieuwe wereld te maken heeft. Én ik heb een liefde voor water!

“We zijn gewend heel veel aandacht te besteden aan wat we eten, maar wat als water de bron is dat alles kan veranderen in jouw lichaam? Water is leven. Er is geen enkel andere substantie op aarde die een grotere invloed heeft op ons lichaam”

Werk met mij samen

Words of Water

Inspirerende Watertalks voor bedrijven en particulieren.

Queen of Water

Ervaar de bijzondere energie & kracht van water met kristallen

Contactgegevens

Wil je meer weten over onze dienstverlening of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Telefoon

06 171 98 76 5

Email

info@worldofwater.nl

Openingstijden

Ma- vr
09:00 – 17:00

NEEM CONTACT MET MIJ OP