Water is leven.

Bewust Magazine november 2018

Voor Elenoor Meijer ging er een wereld voor haar open toen ze in 2015  voor het eerst in aanraking kwam met geioniseerd water, Kangenwater.  Dit drinkwater heeft zoveel mooie dingen gedaan voor haar eigen lichaam dat ze het nu ook zélf verspreidt in Den Haag en omgeving.  Het is haar om meer mensen bewust te maken van het water dat ze drinken.

“Kangen betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het dus écht bedoeld heeft”, aldus Elenoor. “Het gaat over water in zijn puurste en gezondste vorm.  Vitaal, gezond en gefilterd water. Het mooie is dat dit water nu voor iedereen bereikbaar is via het ionisatieapparaat van Enagic, dat heel eenvoudig wordt aangesloten op de eigen kraan. Zo kun je zelf je eigenkraanwater filteren en gelijktijdig vitaliseren.”

Het kraanwater gaat eerst door een actief koolstoffilter en wordt daarna geioniseerd. Kangenwater voelt heel erg licht als je het drinkt en wordt vrijwel direct opgenomen in het lichaam en haar cellen, zonder een zwaar gevoel op de maag. Naast gezond is het dus ook heerlijk om te drinken.

” Kangenwater is echt voeding voor de cellen. Het hydrateert het lichaam op een heel diep niveau. De meeste mensen slapen veel beter, vallen af en het helpt enorm tegen verzuring en veroudering.. Kangenwater wat een heel hoog PH heeft van 9,5. (Ter vergelijking, ons kraanwater heeft een PH van 7.) En is een bron van anti oxidanten.”

Elenoor geeft tevens waterexperiences en demonstraties waarin ze alles vertelt over de kracht van water en Kangenwater. Hier kun je ook het water proeven en ervaren.

Kangenwater machines zijn niet in de winkel verkrijgbaar. Voor bestellingen of meer informatie neem je geheel vrijblijvend contact op met Elenoor Meijer.