KANGENWATER

Kangenwater heeft persoonlijk mijn hart gestolen. Ik drink het nu zo’n 4 jaar en ik heb zoveel verschil gemerkt in deze 4 jaar. En nog steeds elke dag ben ik blij het te drinken. De eerste periode merkte ik vooral heel veel verbetering in huid en mijn haar werd veel sterker en glanzender. Daarnaast merkte ik snel dat ik veel makkelijker op kon staan en ik veel alerter en helderder was gedurende de dag. Nog steeds houd ik van het gevoel in de ochtend na een vol glas kangenwater, het maakt me wakker! En ja, ik drink nog steeds koffie haha. Want dat vind ik ook heerlijk.

‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm. Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’ op unieke locaties. Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een vitaler leven. De Hunza’s uit Noord Pakistan hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Uit onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke structuur en samenstelling heeft en dat juist dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor het lange en gezonde leven van deze mensen.

Kangenwater is een een nagebootst natuurproduct dat juist die bijzondere eigenschappen bevat. De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van gletsjerwater zijn: Antioxiderend (-ORP), Micro geclusterd en Alkalisch. Kangenwater is water dat leeft! Dit komt omdat het water beweegt in de machine. Net als in de natuur! Dit maakt het water heerlijk licht en zacht. En het wordt direct opgenomen in de cellen wat maakt dat de meeste mensen zich direct beter voelen na het drinken van dit bijzondere water.

Kangenwater heeft een pH-waarde van pH 8,5 tot pH 9,5 en bevat veel mineralen waardoor zure afvalstoffen in het lichaam geneutraliseerd worden. Het drinken van Kangenwater verbetert de hydratatie van onze cellen en zorgt ervoor dat de benodigde mineralen en voedingsstoffen in de cellen worden opgenomen en zure afvalstoffen worden afgevoerd. Veel kraan- en flessenwater, ja ook flessenwater, hebben een zure pH-waarde en beschikken niet over de benodigde, geïoniseerde mineralen en hebben daardoor niet de ontzurende eigenschappen zoals Kangenwater dat wel heeft.   

De belangrijkste Kenmerken van het gebruik van Kangenwater:

 

  • Optimale hydratie (het water dringt tot diep in de cellen door)
  • Veel mensen merken op dat ze helderder en alerter zijn na het drinken van Kangenwater
  • Anti-Aging. Veel mensen rapporteren enorme verbetering in huid en haar.
  • Duurzaam. 

Ik kan me goed voorstellen dat er wat vragen zijn als je op zoek bent naar een Kangenmachine. . Bel of mail gerust bij vragen. Hieronder alvast wat extra Q&A.

 

• Welk Model moet ik kiezen en wat zijn de prijzen?

• Kan ik ook in termijnen betalen?

Heb je een BTW nummer of ken je iemand met een BTW nummer dan zal je dat al veel voordeel opleveren. De machine wordt geleverd vanuit Duitsland en met een BTW nummer en daarom hoef geen BTW te betalen over de machine! Dit kan je zo honderden euro’s besparen! In de shop vind je de verschillende modellen uitgebreid beschreven. Hieronder zet ik in het kort de belangrijkste kenmerken uit.

De Leveluk R : Heeft 3 medical grade ( = het meest zuivere wat er is) platinum, titanium platen. Hij maakt Kangen water ph 8.5, ph 9, ph 9.5, neutraal gefilterd water en beauty water. Hij kan geen sterk zuur en sterk alkalisch water maken.
De prijs: 1600,- ex. btw.  

De SD501 Platina: Heeft 7 medical grade platinum, titanium platen. Hij heeft een vermogen van 230W. Dit maakt hem de meest krachtige ionisator die er is. Het vermogen is één van de meest belangrijke eigenschappen van een goede ionisator, omdat dit er voor zorgt hoe goed en hoe lang het water deze structuur behoudt. Hij maakt al het soorten water inclusief sterk zuur ph 2.5 en sterk alkalisch 11.5.
De Prijs: 3000,- ex. btw. 

De SD501: Is precies hetzelfde als de Platinum, alleen de buitenkant is anders.De Prijs: 2780,- ex. btw.  

De K8:is de krachtigste Kangenmachine die Enagic heeft met maar liefst 8 medical grade platinum, titanium platen voor een nog betere water ionisatie en verhoogd antioxidant productiepotentieel. Hij is compact en makkelijk te mee te nemen. Prijs: 3660,- ex btw

De JRII: Heeft alle opties als de SD501 en de Platinum alleen heeft deze 3 medical grade platinum, titanium platen. De prijs: 1680,- ex.btw. 

Kan Ik De Kangen Machine Ook In Termijnen Betalen?

Ja dat is mogelijk  Je kunt in  3, 6, 10 of 16 en zelfs 20 termijnen betalen. Na een kleine aanbetaling kunje al vanaf 99 euro per maand een Kangen machine thuis hebben staan. Wil je precies weten hoe de prijzen per machine en per termijn kosten? Neem dan even contact op.

 

 

 

 

 

 

 

Dit water heeft letterlijk alles veranderd. Na een paar dagen begon ik mij al energieker te voelen. Daarnaast ben ik enorm blij met het Beautywater wat het apparaat produceert. Geen beautyproducten meer nodig, echt!
Lonneke

Happy user