Bij de meeste mensen die dit lezen is het lichaam totaal veranderd sinds laten we zeggen een aantal jaar geleden. Hoe meer bewustzijn in het lichaam en hoe hoger de trilling die jouw lichaam draagt, des te meer verandert jouw lichaam ook op fysiek niveau. Zo binnen zo buiten.
Een verandering begint altijd van binnenuit. Ons lichaam wordt lichter en lichter naarmate jij meer licht in jouw lichaam toelaat en dat zie je!
Heb je gemerkt dat jouw lichaam de laatste tijd ook andere voeding nodig heeft?  Je merkt misschien wel dat je lichter gaat eten of minder gaat eten. Misschien heb je ook wel minder zin in zoet of alcohol. Zelf merk ik dit de laatste jaren steeds meer. Zo fascinerend om te zien! Hoe meer “licht”mijn lichaam binnenkwam hoe meer ik de behoefte kreeg aan ander eten en drinken. Herkennen jullie dit ook? Onze lichamen zijn voor velen getransformeerd of transformeren nu naar een ” kristallichaam”. Veel verfijnder. Dit om de energie op aarde te kunnen dragen en jouw hogere trilling (zielsniveau) ook op aarde in het lichaam te kunnen leven.

Waar ik eigenlijk altijd naar op zoek ben zijn manieren om het lichaam te voeden op cellulair niveau. Helemaal in deze grootste transformatie die we op dit moment meemaken. Water is voor mij een van de dingen die voor mij in deze tijd van onschatbare waarde is. En dan geïoniseerd water, in mijn geval kangenwater. Water dat veel lichter is en daardoor tot diep in de cellen hydrateert.
Wat zijn jullie tips om je lichaam te voeden in deze bijzondere tijd? Ben benieuwd!